Yritys

West Company Helsinki Oy on Lauttasaaressa toimiva julkaisu- ja kustannustoimintaa harjoittava yritys, joka on toiminut vuodesta 1992.

Lisäksi yritys on erikoistunut palvelemaan pääkaupunkiseudun yrittäjiä erilaisissa markkinointitoimenpiteissä ja -tapahtumissa sekä järjestää vuosittain Lauttasaaren alueella markkinatapahtumia keväisin sekä joulun aikaan. Yhteistyössä paikallisen yrittäjäjärjestön kanssa pystytämme vuosittain joulukuusen ilahduttamaan saaremme asukkaita.

Toteutamme julkaisu- ja kustannustoimintaa sekä ilmoitusmyyntiä myös toimeksiannon mukaan.

Vuosien varrella olemme toimittaneet omaa paikallista mainosjulkaisua, kaupallisia lukujärjestyksiä sekä tiedotteita kouluille, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjäjärjestöjen vuosikirjoja ja muun muassa veneilyjärjestöjen jäsenjulkaisuja.

Välitämme myös käyntikortteja sekä mainos- ja liikelahjoja.

West Company julkaisee useita palveluhakemistoja pääkaupunkiseudulla, muun muassa Lauttasaaressa, Jätkäsaaressa ja Ruoholahdessa, Töölön alueella sekä pääkaupunkiseudulla palveluhakemiston isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajille.

Lauttasaaren ja Ruoholahden Palveluhakemisto

Hakemistoa on julkaistu yhteistyössä paikallisen yrittäjäjärjestön kanssa vuodesta 1993. 

Hakemisto on vuosijulkaisu ja sen tarkoituksena on koota kaikki alueen yritys-, järjestö- ja yhdistyspalvelut yhteen ja saada alueen asukkaita käyttämään oman alueensa tarjolla olevia palveluita.

Julkaisu jaetaan kaikkiin talouksiin ja yrityksiin Jätkäsaaressa sekä Lehti-, Kaski- ja Kuusisaaressa. Lisäksi se on koko vuoden ajan jakelussa noin 20 yrityksessä kyseisellä alueella ja mukana olevat kiinteistönvälittäjät jakavat sitä uusille asukkaille tervetulopaketin yhteydessä.

Hakemisto julkaistaan myös digitaalisena näyttöversiona nettisivuillamme www.palveluhakemistot.fi sekä interaktiivisena digiversiona.

Töölö Palvelee hakemisto

Hakemisto on vuosijulkaisu ja sen tarkoitus on koota aleen yritys- ja muut palvelut yhteen ja saada alueen asukkaat käyttämään oman alueensa tarjolla olevia palveluita.

Julkaisu jaetaan kaikkiin talouksiin Etu-ja Taka-Töölössä, Meilahdessa ja Laaksossa. Lisäksi se on koko vuoden ajan jakelussa noin 20 alueella sijaitsevassa yrityksessä, ja myös mukana olevat kiinteistönvälittäjät jakavat sitä uusille asukkaille tervetulopaketin yhteydessä.

Hakemisto julkaistaan myös digitaalisena näyttöversiona nettisivullamme www.palveluhakemistot.fi sekä interaktiivisena digiversiona.

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijän Palveluhakemisto

Hakemistoa on julkaistu jo vuodesta 1981. Se on vuosijulkaisu ja palvelee o.t.o. isännöitsijöitä, isännöitsijätoimistoja sekä asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajia Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueella.

Hakemisto tarjoaa alan yrittäjien palveluita, ajankohtaisia artikkeleita sekä sisältää asunto-osakeyhtiölain kokonaisuudessaan.

Julkaisu postitetaan veloituksetta edellämainittuun kohderyhmään aina alkuvuodesta.

Hakemisto julkaistaan myös digitaalisena näyttöversiona nettisivuillamme www.palveluhakemistot.fi ekä interaktiivisena digiversiona.

Lauttasaaren Kevätmarkkinat
Yrittäjäkuusen avajaiset Lauttasaaressa