Mediatiedot

Lauttasaaren ja Ruoholahden palveluhakemisto

Lauttasaaren ja Ruoholahden Palveluhakemistoa on julkaistu vuodesta 1993 alkaen.

Hakemiston julkaisija on Helsingin Yrittäjät-Lounais-Helsinki ry.

Hakemisto on vuosijulkaisu ja se jaetaan Lauttasaaressa,  uudessa Ruoholahdessa, Jätkäsaaressa sekä Kaski-, Kuusi- ja Lehtisaaressa kaikkiin talouksiin sekä oman rekisterimme mukaan myös alueen yrityksiin. Jakelualue kattaa yli 40 000 asukasta ja noin 1 000 yritystä. Lisäksi alueella on noin 20 jakelupistettä, joista palveluhakemisto on saatavissa koko vuoden ajan.

Hakemisto löytyy myös näköisversiona kotisivuiltamme www.palveluhakemistot.fi sekä linkkinä Yrittäjäyhdistyksen kotisivuilta.

Pääkaupunkiseudun Isännöitsijän Palveluhakemisto

Isännöitsijän Palveluhakemistoa on julkaistu vuodesta 1981 alkaen.

Hakemisto on vuosijulkaisu, joka peittää kattavasti taloyhtiön päätöksiä tekevän kohderyhmän.

Sen jakeluun kuuluvat pääkaupunkiseudun isännöitsijät, isännöitsijätoimistot sekä asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat, joita on noin 10 000.

Hakemistot avulla päätöksentekijät saavat tärkeää tietoa tarjolla olevista alan tuotteista ja palveluista sekä muuten ajankohtaisista asioista.

Lisäksi hakemisto sisältää asunto-osakeyhtiölain kokonaisuudessaan, ja se löytyy myös näköisversiona kotisivuiltamme www.palveluhakemistot.fi.

Töölö Palvelee-hakemisto

Töölön alueen hakemistoa on julkaistu vuodesta 2003 alkaen. Vuodesta 2024 alkaen uudistunut hakemisto on nimeltään Töölö Palvelee; julkaisuoikeuksien siirryttyä yrityksellemme kustannusoikeuksien lisäksi.

Hakemisto on vuosijulkaisu ja se jaetaan kaikkiin talouksiin Etu-Töölössä, Taka-Töölössä, Meilahdessa ja Laaksossa sekä alueen yrityksiin oman rekisterimme mukaan.

Jakelualue kattaa noin 38 000 asukasta sekä yli 1 000 yritystä. Lisäksi alueella on noin 15 jakelupistettä, joista palveluhakemisto on koko vuoden saatavilla.

Hakemisto löytyy näköisversiona sivuilta www.palveluhakemistot.fi.