Lauttasaaren ja Ruoholahden Palveluhakemisto

Palveluhakemistoa on julkaistu yhteistyössä Lauttasaaren Yrittäjät ry:n kanssa vuodesta 1993.

Hakemisto toimii jokapäiväisenä käytännöllisenä hakuteoksena, kun tarvitaan palveluita, tuotteita, yhdistystietoja, bussi-, raitiovaunuaikatauluja tai vaikkapa alueen karttaa. Lisäksi hakemisto sisältää mielenkiintoisia ja ajankohtaisia artikkeleita eri yrityksistä. 

Palveluhakemisto jaetaan kaikkiin yrityksiin ja talouksiin Lauttasaaressa ja uudessa Ruoholahdessa, Lehtisaaressa, Kaskisaaressa ja Kuusisaaressa. Lisäksi alueella on n. 30 jakelupistettä, joista Palveluhakemistoa on jatkuvasti, ympäri vuoden, saatavilla veloituksetta. Luettelossa on noin 130 sivua ja painosmäärä on yhteensä 15 000 kappaletta.                                                               

    Lataa mediakortti.

Palveluhakemiston nettiasiakkaiden tiedot päivitetään jatkuvasti.

Maaliskuussa 2014 ilmestynyt hakemisto on voimassa helmikuun loppuun 2015, jolloin ilmestyy seuraava hakemisto.

Töölö-Seura ry:n Töölön Palveluhakemisto

Töölön Palveluhakemistoa on julkaistu yhteistyössä Töölö-Seura ry:n kanssa vuodesta 2003. Hakemisto tarjoaa oivallisen hakuvälineen etsittäessä lähialueelta jokapäiväiseen elämään tarvittavia palveluita. Hakemistosta löytyvät yrityskirjon lisäksi tiedot muun muassa alueen takseista ja seurakunnista sekä alueen kartta hakurekistereineen.

Palveluhakemisto jaetaan kaikkiin yrityksiin ja talouksiin Etu-Töölössä, Taka-Töölössä, Meilahdessa ja Laaksossa. Yrityksiä ja talouksia on yhteensä noin 15 000. Lisäksi alueella on yli 20 jakelupistettä, joista palveluhakemisto on saatavilla, veloituksetta.

Luettelossa on noin 100 sivua ja painosmäärä on yhteensä 15 000 kappaletta.                                                               Lataa mediakortti.

Maaliskuussa 2014 ilmestynyt hakemisto on voimassa vuoden 2015 maaliskuulle, jolloin myös ilmestyy seuraava hakemisto.

Isännöitsijän Palveluhakemisto (Pääkaupunkiseutu)

Hakemistoa on julkaistu yli 30-vuotta ja se on saavuttanut vakiintuneen aseman isännöitsijöiden jokapäiväisenä työvälineenä.

Hakemisto toimii isännöitsijän käytännön hakuteoksena, josta löytyvät kätevästi ja helposti alan viimeisin keskeinen lainsäädäntö sekä tärkeät tuote-, palvelu- ja osoitetiedot. Hakemisto sisältää myös alaan liittyviä ajankohtaisia ja kiinostavia artikkeleita.

Luettelo postitetaan vuosittain veloituksetta kaikille Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten isännöitsijöille, isännöitsijätoimistoille ja asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille. Jakelun laajuus on noin 10.500.

Nykyinen hakemisto on voimassa elo-syyskuun vaihteeseen 2015. Seuraava hakemisto 2015-2016 ilmestyy syyskuussa 2015.

Lisätietoja: Jorma Teräskalliolta tai Jukka Suomiselta.